صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

آمریکا دنبال ساخت فرودگاه نظامی در الانبار است

نماینده ائتلاف الفتح عراق در پارلمان اعلام کرد، آمریکا از مشغول شدن فراکسیون‌های سیاسی به موضوع تعیین نخست وزیر بهره‌برداری کرده و به دنبال ساخت فرودگاه نظامی در الانبار است.
کد خبر: ۹۶۵۵۳۹
| |
3588 بازدید

نماینده ائتلاف الفتح عراق در پارلمان اعلام کرد، آمریکا از مشغول شدن فراکسیون‌های سیاسی به موضوع تعیین نخست وزیر بهره‌برداری کرده و به دنبال ساخت فرودگاه نظامی در الانبار است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، مهدی امرلی، نماینده ائتلاف الفتح عراق در پارلمان گفت، نیروهای آمریکایی در حال حاضر به دنبال ساخت فرودگاه نظامی در الانبار هستند. این اقدامات آمریکا موافقت و اطلاع دولت بغداد را کسب نخواهد کرد.

وی افزود، نیروهای آمریکایی در حال حاضر تلاش می‌کنند با حمله به پایگاه‌های داخل عراق آن هم با هدف بقای نظامی فتنه‌انگیزی کنند. آمریکا تلاش دارد با این اقدامات حشد شعبی را تحریک کرده و این سازمان را به درگیری با خود بکشاند تا مجددا پایگاه‌های حشد را هدف قرار دهد.

در همین راستا، یک منبع امنیتی در استان الانبار روز چهارشنبه اعلام کرد، نیروهای آمریکایی مرحله نخست ساخت فرودگاه خود را در مناطق غربی عراق آغاز کردند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات