صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استیضاح وزیر راه و ترابری منتفی شد

تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از منتفی شدن استیضاح حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری خبر دادند و اظهار داشتند که وی در فرصت یک ماهه‌ای که برای طرح دوباره استیضاحش در صحن علنی مطرح بوده با رایزنی‌هایی که صورت داد، برخی نمایندگان را از استیضاح منصرف کرده است.
کد خبر: ۹۶۲۸۴
| |
4356 بازدید

برخی از نمایندگان مجلس اعلام کردند که استیضاح وزیر راه و ترابری منتفی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از منتفی شدن استیضاح حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری خبر دادند و اظهار داشتند که وی در فرصت یک ماهه‌ای که برای طرح دوباره استیضاحش در صحن علنی مطرح بوده با رایزنی‌هایی که صورت داد، برخی نمایندگان را از استیضاح منصرف کرده است.

این نمایندگان تاکید کردند که با رایزنی‌هایی که از سوی وزیر راه صورت گرفته است تعدادی از امضا کنندگان طرح استیضاح حمید بهبهانی امضاهای خود را پس گرفتند و تعداد این امضاها به زیر 10 عدد رسیده است.

لازم به ذکر است که استیضاح وزیر راه و ترابری یک ماه پیش در مجلس مطرح شد اما به دلیل مشغله زیاد کاری این استیضاح یک ماه به تعویق افتد که بنا بر شنیده‌ها با رایزنی‌های صورت گرفته تعدادی از نمایندگان امضاهای خود را پس گرفتند و این استیضاح منتفی شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟