همزمان با برپایی بیست و یکمین نمایشگاه ساختمان و یکروز بعداز دیدار وزیر ورزش انجام شد؛

ناشنوایان؛ سفیران ویستابست در نمایشگاه ساختمان

کد خبر: ۹۶۲۵۴۰
| |
4170 بازدید

روز گذشته گزارشی از حضور وزیر ورزش و جوانان در جمع ورزشکاران ناشنوای کشور منتشر کردیم و قول دکتر سجادی برای رسیدگی به امور این قشر که با وجود معلولیت، نقش پررنگی در جامعه ایفا می‌کنند. حالا خبر می‌رسد جمعی از ناشنوایان کشور، سفیران شرکت ویستابست در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران شدند.

ناشنوایان؛ سفیران ویستابست در نمایشگاه ساختمان

 شرکت ویستابست در راستای مسئولیت های اجتماعی خود، حدود 60 نفر از عزیزان ناشنوا و کم شنوا را به عنوان سفیران این شرکت برای حضور در بیست و یکمین نمایشگاه صنعت ساختمان معرفی کرد.

براساس این گزارش، اعضای گروه دستان گویا و گروه آوای دستان که سفرای ویستابست در نمایشگاه ساختمان هستند حدود دو سال به دلیل پاندمی کرونا و عدم برگزاری مراسم و همایش های مختلف، فعالیت کاری نداشته اند.

این گزارش می افزاید که بر اساس آمارها دو درصد افراد جامعه بنا به دلایلی دچار معلولیت هستند و ناشنوایی معلولیتی خاموش و پنهان است، و مسئولیت اجتماعی همه ماست که به ناشنوایان کمک کرده و اثربخشی آنها در جامعه را افزایش دهیم.

ناشنوایان؛ سفیران ویستابست در نمایشگاه ساختمان

محمدجواد اقدامیان رئیس هیات مدیره شرکت ویستابست که راهبری یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پروفیل در و پنجره یو پی وی سی (UPVC) در ایران را بر عهده دارد طی دوران فعالیت خود با حمایت از رویدادهای علمی و فرهنگی و ... نشان داده است که مسئولیت اجتماعی نقش قابل توجهی در این شرکت دارد و تنها یک شعار نیست.

یادآور می شود که بیست و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران از 22 شهریور آغاز شده است و تا 25 شهریورماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران ادامه دارد.

 

ناشنوایان؛ سفیران ویستابست در نمایشگاه ساختمان

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت