بازدید 2791
۱
کد خبر: ۹۶۲۲۴۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۵ 27 February 2020

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس از کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی فروش رستوران‌ها در روزهای اخیر و در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد که نکات بهداشتی از طریق سایت اتحادیه و ارسال پیام به رستوران‌ها توصیه شده است.

اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ اظهار کرد: از طریق پیام در شبکه‌های مجازی و سایت اتحادیه به همکاران‌مان در رستوران‌ها توصیه کردیم حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و میزها را هر ۱۵ دقیقه یک بار با الکل و آب ضدعفونی کنند.

وی افزود: همچنین تاکید کردیم که رستوران‌ها باید غذای تماما پخته عرضه کنند و از فروش غذاهای خام و نیم‌پز خودداری کنند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با بیان اینکه وزارت بهداشت ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نکرده است،‌ گفت که ابلاغ نکات یاد شده به رستوران‌ها از سوی شورای سیاست‌گذاری این اتحادیه انجام شده است.

میرابراهیمی همچنین به مردم توصیه کرد که در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت بیرون‌بر از رستوران‌ها غذا تهیه کنند و در رستوران‌ها تجمع نکنند.

به گفته وی، در این راستا و همچنین درباره رعایت نکات بهداشتی از طریق نصب بنر در مقابل رستوران‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۹
اتفاقا میگن عدو شود سبب خیر نه اینکه تو رستورانها( تهران رو عرض میکنم) خیلی غذای درست حسابی سرو میشه. فقط بلدن پول بگیرن. دلم خنک شد. یه غذای چرت و کثیف درست میکنن میدن دست ملت با پولهای کلان که جیبشون پر بشه.
خیلی هوای خوب داریم به سایه الطاف رستورانها چربی کبد و کلسترول و فشار خون هم گرفتیم. با معده داغون که خدا میدونه کی سرطانی بشه.
نمک و روغن و ادویه رو انقدر میریزن یه تفت هم میدن خام خام بخور بره صاحاب نداره که.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
کروناویروس نوروز 99 روز پاسدار جهش تولید طرح فاصله گذاری اجتماعی
آخرین اخبار