صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد مردم خرمشهر از صداوسیما

چگونه است که برای مسابقه فوتبال ابومسلم خراسان و تراکتورسازی تبریز و یا ماجراهای خصوصی زندگی «دیوید بکهام» و پرونده پزشکی «لیونل مسی»، ساعت‌ها برنامه روی آنتن می‌رود و یا در اخبار 20:30 شیر ندادن یک گاو به گوساله‌هایش و یا مطلب سطحی بدون فایده از صداوسیما پخش می‌شود؛ اما این که فاضلاب مردم خرمشهر بیش از بیست سال است، همچنان مشکلات خود را بر مردم رنج کشیده این شهر تحمیل می‌کند، نباید بازتاب داشته باشد؟
کد خبر: ۹۶۲۰۶
| |
4258 بازدید

در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان، مردم این شهر با انتقاد از عملکرد صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در بازتاب ندادن مشکلات عدیده مناطق جنگی، به ویژه خرمشهر و آبادان، خواستار اختصاص یک برنامه نود دقیقه‌ای همچون برنامه «نود» و افشای کم‌کاری‌های انجام گرفته درباره مقدس‌ترین شهر دفاع مقدس شدند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، بسیاری از مردم خرمشهر با انتقاد از رویه صداوسما در سانسور مشکلات عمیق مناطق جنگی به ویژه ثروتمندترین شهری که در دوران جنگ به اشغال دشمن درآمد و با خاک یکسان شد، اعلام نمودند، صداوسیما در برنامه‌های سالروز آزادسازی خرمشهر با نمایش فیلم‌های تکراری و مطالب شعارگونه توسط مجریان اتوکشیده خود که هم‌اکنون کاسبی فرهنگی را نیز در کنار اجرا و نمایش مسئولان ناتوان منطقه و استان خوزستان در کارنامه دارند، عملا به ادامه مشکلات این شهر مقدس حماسه مقاومت ملت ایران دهن‌کجی می‌کنند.

آنان می‌پرسند، در چند سال گذشته، حتی کاروان‌های راهیان نور نیز بر اوضاع نابسامان خرمشهر نوحه سر دادند؛ اما در تلویزیون هیچ کدام از این اعتراض‌ها بازتاب نداشت.

مردم خرمشهر می‌‌گویند: چگونه است که برای مسابقه فوتبال ابومسلم خراسان و تراکتورسازی تبریز و یا ماجراهای خصوصی زندگی «دیوید بکهام» و پرونده پزشکی «لیونل مسی»، ساعت‌ها برنامه روی آنتن می‌رود و یا در اخبار 20:30 شیر ندادن یک گاو به گوساله‌هایش و یا مطلب سطحی بدون فایده از صداوسیما پخش می‌شود؛ اما این که فاضلاب مردم خرمشهر بیش از بیست سال است، همچنان مشکلات خود را بر مردم رنج کشیده این شهر تحمیل می‌کند، نباید بازتاب داشته باشد؟

مردم خرمشهر انتظار داشتند که از مصیبت‌های شهر آنان مانند عملکرد ضعیف نماینده این شهر در مجلس و یا شورای ناتوان شهر که این شهر را به یک روستای بزرگ تبدیل کرده است، دست‌کم مطلبی گفته می‌شد!

این مردم می‌پرسند: چرا صداوسیما چشم خود را به بیماری سالک در خرمشهر بست؛ چگونه است که بارش تگرگ در یک روستا در خراستان رضوی، خبر دو دقیقه‌ای می‌شود؛ اما دامن زدن به بیکاری از سوی دولت در منطقه به زیر تیغ سانسور می‌رود؟

در حالی که صداوسیما از اشتغال به کار صد نفر در یک روستای دورافتاده سمنان گزارش تهیه می‌کند، از بیکاری هزاران نفر در بندر این شهر که با عدم تمدید معافیت سود بازرگانی تحقق یافته است، سکوت می‌کنند؟

مسائل پدید آمده در این شهر با بستن چشم دوربین‌های صداوسیما باعث شده است در خرمشهر و آبادان، مهاجرت‌گریزی شود.

این مشکلات تنها به همینجا بسنده نمی‌شود؛ افزایش ناامنی، قاچاق اسلحه از منطقه، ورود مشروبات الکی به این شهر مقدس، نادیده گرفتن مسائل مهم فرهنگی و جایگزینی رابطه به جای ضابطه در شهری که برایش جوانان همه شهرها و روستاهای ایران در عملیات آزادسازی خرمشهر جان داده‌اند، از دستاوردهای این بی‌تفاتی است.

بسیاری از دلسوزان منطقه در شگفت هستند که در 24 ساعت، بیش از پانزده ساعت فوتبال و حواشی آن با انواع و اقسام حاشیه‌سازی‌ها پخش می‌شود؛ اما کسی نیست که بگوید مردم خرمشهر در کنار سه رودخانه آب شیرین، تشنه ماندند.

چگونه است به جای پرداختن به شهدای خرمشهر از تبانی تیم‌های فوتبال داد سخن داده می‌شود و از همه بدتر صداوسیما در شب شهادت حضرت زهرا ـ سلام الله علیها ـ جشن و پایکوبی راهیابی مس کرمان را در بالای خبرهای خود می‌گذارد؟!
همه اینها در حالی است که دستگاه عریض و طویل صداوسیما در استان خوزستان، دو اداره کل در آبادان و اهواز دارد!

مردم خرمشهر از رئیس‌ سازمان صداوسیما انتظار دارند در روزهای سالگرد آزادسازی خرمشهر قهرمان، اندکی و دقایقی به آنان اختصاص دهند تا از غصه سی ساله خود سخن بگویند. آنان بر این باورند که دوربین صداوسیما باید به میان آنان بیاید؛ نه به میان مسئولان نالایقی که سبب‌ساز این مشکلات شده اند.

مردم با صدای بلند، همان‌گونه رئیس‌جمهور از آنان خواسته بود، از صداوسیما می‌پرسند‌ که آیا پیگیر سفر استانی رئیس‌جمهور به خرمشهر بوده‌اند و این که کدام وعده ایشان در این شهر محقق شده است؟

در پایان باید گفت، کاروان‌های راهیان نور در سالجاری و به هنگام بازدید از خرمشهر و آبادان، خرمشهر را موزه بزرگی از مشکلات بر جای مانده از جنگ تحمیلی توصیف کردند که فضای آن به هیچ عنوان در اندازه مردم این شهر نیست؛ مردمی که امام خمینی، به آنان قول داده بود تا شهرشان را بهتر از پیش بازسازی و آنان را به دلیل ادای دین خود به اسلام و ایران مورد قدردانی قرار دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
اسماعیل
|
MALAYSIA
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۲
هیچ گاه از رفتن به یک شهر ، آن هم یک شهر ایرانی با مردمی دوست داشتنی - این قدر ناراحت نشده بودم. جوری که می خواستم هر چه زودتر اونجا رو ترک کنیم!

شرکت پخش فرآورده های نفتی هر سال بازدیدهای نوروزی داشت که در این بازدیدها تقریبا به تمام جایگاه های کشور جایگاه های خارج از شهر سرکشی می شد. بازدیدهایی با نام گلگشت نوروزی.

اما از نوروز پارسال به جای بازدید در ایام نوروز این بازدیدها کمی زودتر انجام شد، یعنی اسفندماه. تا اگر مشکلاتی در جایگاه های سوخت وجود دارد ، تا قبل از شروع تعطیلات و ورود مهمانان نوروزی به شهرها مرتفع شود. وضعیت عمومی جایگاه ها ، مخازن ، دفاتر موجودی ، پمپ ها ، تمیزی و کامل بودن نمازخانه ها ، حتی نظافت سرویس های بهداشتی ، لباس و کفش و سر و وضع کارگران جایگاه و خیلی چیزهای دیگه بازدید می شه تا هم به مسوول منطقه هم به مدیریت و مدیرعامل گزارش بشه.

اسفند سال 87 یعنی پیش از آغاز نوروز سال گذشته ، به اتفاق یکی از همکارانمون که از ستاد اومده بودن راهی جاده ها و شهرهای استان خوزستان شدیم و ...

به خرم شهر رسیدیم.

داشت گریه م می گرفت. بعضی جاها رو نگاه می کردی ، انگار همین دیروز جنگ تموم شده بود. ساختمان های نیمه کاره. خانه های خراب. دیوارهایی که به راحتی آثار خمپاره و بمبارون روش دیده می شد. خیابان ها درب و داغون. البته اون مسیری که به سمت پل معروف شهر بود قشنگ بود و تازه ساز. بعضی جاهای دیگه هم کار شده بود.

اما چی؟ هر جا رو نگاه می کردی اصلا قابل باور نبود که بیش از بیست سال از جنگ گذشته! هر چی هی حساب می کردم می دیدم نه ! درسته ، 67 از 87 کم بشه می شه بیست سال.

واقعا جای تاسف داشت/ داره. و فکر می کنم هیچ توجیهی نمی تونه جای این تاسف های پی در پی رو بگیره.

هر سال ، سوم خرداد پیروزی بزرگ ملت ایران رو جشن می گیریم و همه به این جمله حضرت امام تاکید می کنیم که :

"خرمشهر را خدا آزاد کرد"

اما

قرار نیست که دیگه خدا هم خرمشهر رو آباد کنه.


خوش به حال شهید بهروز مرادی که نیست ببینه اون شهر 36 میلیونی الان شده 72 میلیون ،

اما حتی یک لیوان آب نوشیدنی سالم تو این شهر نیست که از این جمعیت میلیونی پذیرایی کنه.


خدایا به ما نقشه هایی عطا فرما بی پونز ، که تمام نقاط آن برای مسوولین این ممکلت چون تمام مناطق پایتخت روشن باشد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۳
من یک خرمشهری هستم مشکلات ما زیاد است ( استغنای) بسیاری مردم خرمشهر از باعث سهل انگاری مسئولین شده هم به کنار .عزیزم ما تنها شهر ایران نیستیم که نیاز مند است حتی تهران شما نیاز مند است ومن یک خرمشهری قسمتان میدهم با نام وآبروی مردم خرمشهر بازی نکنید نام وآبروی شهدای همه شهرهای ایران زیر سایه این شهر است
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
به کدوم شهر خوزستان رسيدگي ميکنن که خرمشهر دوميش باشه؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟