صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قرنطینه هزار نفر در یک جزیره در اسپانیا

گزارش‌های رسانه‌ای از قرنطینه حدود هزار نفر در یک جزیره در اسپانیا برای اجرای تست کرونا حکایت دارد.
کد خبر: ۹۶۱۸۶۹
| |
8992 بازدید
|
۱
قرنطینه هزار نفر در یک جزیره در اسپانیا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از المیادین، گزارش‌های رسانه‌ای بیانگر آن است که مسئولان اسپانیا، حدود هزار نفر را در یک جزیره برای اجرای تست کرونا قرنطینه کرده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، اقدام مسئولان اسپانیایی بعد از آن صورت می‌گیرد که گفته شد یک گردشگر ایتالیایی در این کشور به ویروس مذکور مبتلا شده است.

مقامات بهداشت و درمان منطقه کاتالونیای اسپانیا روز سه شنبه اعلام کردند که نتیجه آزمایش کرونا یک زن ۳۶ ساله و ساکن بارسلونا که اخیراً به شمال ایتالیا سفر کرده بود، مثبت بوده است.

بدین ترتیب، کشور اسپانیا عصر روز سه شنبه ۲۵ فوریه نخستین مورد ابتلاء به ویروس کرونا را در خاک این کشور اعلام کرد.

وزیر بهداشت عمومی منطقه کاتالونیا نیز به خبرنگاران گفت که ۲۵ فردی که با این زن در تماس بوده‌اند، به مدت دو هفته در خانه قرنطینه می‌شوند، هرچند که هنوز هیچکدام از این افراد علائم بیماری کرونا را نشان نداده‌اند.

همچنین یک هتل چهارستاره در جزایر قناری اسپانیا در پی مثبت اعلام شدن نتیجه آزمایش یک پزشک ایتالیایی که برای تعطیلات به این هتل سفر کرده بود، تعطیل شد. نتیجه آزمایش همسر این پزشک نشان می‌دهد که وی نیز به ویروس کرونا آلوده شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
قرنطينه مال جنگ جهاني اوله
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار