ته چین؛

طرز تهیه سالاد بلغور

کد خبر: ۹۶۱۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 26 February 2020
تعداد بازدید : 980
بازدید 6265
۲
بَلغور، بُلغور یا پرک به غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند. از بلغور، آش، سوپ، کوفته و سالاد تهیه می‌شود. سالاد بلغور گندم را بیشتر در کشورهای عربی یا مدیترانه تهیه می‌کنند. طرز تهیه این سالاد که یکی از سالادهای سالم است و می‌توان به عنوان غذای کامل نیز استفاده کرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
این خبر رو حذف کنید. همین دیروز گفتن یه مسافر توی قشم کرونا داره.
طرز تهیه مرغ شکم پر سنتی