مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت کباب کوبیده بازاری
تعداد بازدید : 980
کد خبر:۹۶۱۶۲۰
کد خبر:۹۶۱۶۲۰
6875 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

طرز تهیه سالاد بلغور

بَلغور، بُلغور یا پرک به غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند. از بلغور، آش، سوپ، کوفته و سالاد تهیه می‌شود. سالاد بلغور گندم را بیشتر در کشورهای عربی یا مدیترانه تهیه می‌کنند. طرز تهیه این سالاد که یکی از سالادهای سالم است و می‌توان به عنوان غذای کامل نیز استفاده کرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
این خبر رو حذف کنید. همین دیروز گفتن یه مسافر توی قشم کرونا داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
طرز تهیه مرغ شکم پر سنتی
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟