تعداد بازدید : 980
کد خبر:۹۶۱۶۲۰
کد خبر:۹۶۱۶۲۰
6731 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
26 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه سالاد بلغور

بَلغور، بُلغور یا پرک به غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند. از بلغور، آش، سوپ، کوفته و سالاد تهیه می‌شود. سالاد بلغور گندم را بیشتر در کشورهای عربی یا مدیترانه تهیه می‌کنند. طرز تهیه این سالاد که یکی از سالادهای سالم است و می‌توان به عنوان غذای کامل نیز استفاده کرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
این خبر رو حذف کنید. همین دیروز گفتن یه مسافر توی قشم کرونا داره.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۴
طرز تهیه مرغ شکم پر سنتی
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.