صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اعتراض رسمی و شدید استقلال به داوری بازی با الاهلی

کد خبر: ۹۵۹۷۸۷
| |
8839 بازدید
|
۱

باشگاه استقلال به دنبال اشتباهات داوری دیدار این تیم برابر الاهلی عربستان در بازی دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، اعتراض رسمی خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم استقلال در حالی در دومین دیدارش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد که ارسلان مطهری در دقیقه ۸۶ با یک شوت از راه دور دروازه الاهلی را باز کرد، اما کمک داور اعتقاد داشت که محمد دانشگر در منطقه آفساید بوده و، چون دید دروازه‌بان را کور کرده، پس گل مردود است.

در تصاویر تلویزیونی، اما مشخص شد که تصمیم داور و کمکش اشتباه بوده و گل استقلال سالم بوده است. در همین زمینه، مسئولان باشگاه استقلال که در کویت حضور دارند، تصمیم گرفته‌اند طی نامه رسمی به AFC، به داوری این دیدار اعتراض رسمی کنند. اعتراض استقلالی‌ها تنها به این صحنه اختصاص ندارد و آن‌ها معتقدند برخی سوت‌ها در جریان بازی نیز علیه استقلال بوده است. یک تیم داوری از کره جنوبی قضاوت دیدار الاهلی - استقلال را برعهده داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ک.م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
پول و سیاست اثر مستقیم در فوتبال دارند و فساد را در سطح بین المللی در آسیا گسترده است. عربستان و ای اف سی در راستای تخریب روحیه مردم و جوانان ایران در پی ناداوری در برابر تیم های ورزشی ما هستند . این سیاست کاخ سفید و غاصبین قدس است که توسط عربستان اجرا می شود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...