AFC به نامه فدراسيون واكنشي نشان نخواهد داد، به فیفا نامه بنویسیم
كارشناس مسايل حقوقي فوتبال گفت: براي محروميت ناظر اردني فدراسيون بايد به فيفا نامه بنويسد.
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با فارس در مورد اقدام ناظر اردني ديدار ذوب آهن و الاتحاد عربستان و نامه نگاري فدراسيون به كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: AFC مسئول كنترل فدراسيونها نيست بلكه اين امر يكي از وظايف فيفا است. در اساسنامه فيفا به اين امر اشاره شده است اما كنفدراسيون فوتبال آسيا وظيفهاش برگزاري كلاسهاي آموزشي و برگزاري مسابقات است.كنفدراسيونها حتي در مجمع عمومي فيفا حق راي ندارند اما 208 فدراسيون عضو فيفا حق راي دارند.
وي گفت: بايد از ناظر اردني به دليل نقض بند 3 اساسنامه فيفا و استناد به ماده 68 كميته انضباطي فيفا فقط به سوئيس نامه نگاري ميشد هر چند امكان دارد انعكاس نامه فدراسيون به AFC باعث واكنش فيفا هم شود اما قطعا خود AFC به اين نامه واكنشي نشان نخواهد داد زيرا جز وظايفش نيست.
نصيرزاده تاكيد كرد: فيفا همانطور كه ليگهاي داخلي كشورها را كنترل ميكند، ميتواند در اين موارد هم واكنش نشان دهد ضمن اينكه در متن نامه به فيفا بايد به مفاد قانوني و كدهاي انضباطي فيفا هم اشاره شود تا باعث محروميت ناظر اردني مسابقه ذوب آهن و الاتحاد عربستان شويم.
روز چهارشنبه ناظر اردني ديدار ذوب آهن والاتحاد عربستان به دليل نصب بنري با عنوان خليج هميشه فارس حدود 6 دقيقه اين مسابقه را كه از سري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا است را متوقف كرد تا اين بنر برداشته شود.


