بن علوی: عُمّان منافع مشترک فراوانی با ایران دارد

وزیر مشاور در امور خارجه عمان با اشاره به روابط حسنه و مستحکم کشورش با جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد منافع مشترک فراوانی میان دو کشور وجود دارد.
کد خبر: ۹۵۹۲۴۱
| |
7107 بازدید
بن علوی: عُمّان منافع مشترک فراوانی با ایران دارد
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از شبکه الجزیره مباشر، یوسف بن علوی وزیر مشاور در امور خارجی عمان در کنفرانس امنیتی مونیخ اظهار داشت: ایران کشور همسایه ما است و منافع مشترک فراوانی با ایران داریم و باید منافع مشترک خود در خلیج (فارس) را ساماندهی کنیم.

وی در پاسخ به سئوالی خاطر نشان کرد: اگر ایران که کشور بزرگی است را به چالش بطلبیم، هرگز به نفع ما نخواهد بود، زیرا ایران کشور بزرگی باقی خواهد ماند.

وزیر مشاور در امور خارجه عمان همچنین گفت:: موضع ما همواره پذیرش صلح و ثبات در منطقه و جهان است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت