صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بابابزرگ در نقش خواستگار سمج

زن مستاجر از شنيدن اين حرف‌ها ناراحت شد و گوشي تلفن را قطع كرد اما مرد ناشناس در روزهاي بعد هم با وي تماس گرفت و خواسته قبلي‌اش را تكرار كرد.
کد خبر: ۹۵۷۸۳
| |
2478 بازدید

مرد سالخورده‌اي كه پس از شنيدن پاسخ منفي از زن 35 ساله تهراني، قصد ربودن فرزند زن را داشت، تحت تعقيب پليس قرار گرفت.

به گزارش «جام‌جم»، چندي قبل زني همراه فرزندش براي اجاره يك آپارتمان به مشاوره املاكي در شمال غرب تهران رفت و پس از يافتن آپارتمان مناسب و عقد قرارداد با مالك، به خانه اجاره‌اي نقل‌مكان كرد.

يك ماه از سكونت در آن محل نگذشته بود كه يك روز مردي ناشناس با تلفن همراه وي تماس گرفت و از او تقاضاي ازدواج كرد.

زن مستاجر از شنيدن اين حرف‌ها ناراحت شد و گوشي تلفن را قطع كرد اما مرد ناشناس در روزهاي بعد هم با وي تماس گرفت و خواسته قبلي‌اش را تكرار كرد.

اين زن وقتي با اصرار خواستگار مرموز روبه‌رو شد، تصميم به ملاقات حضوري وي گرفت اما وقتي به ديدار مرد در يكي از كافي‌شاپ‌هاي تهران رفت، ناباورانه مرد 70 ساله‌اي را روبه‌روي خود ديد.

بنابراين به گفتگو با او پرداخت كه متوجه شد، وي صاحب همان مشاوره املاكي است كه ماه قبل آپارتماني را در محل كار وي معامله كرده است.

تماس‌هاي مرگبار

زن 35 ساله پس از مشاجره با صاحب مشاوره املاك، از كافي شاپ خارج شد و به خانه‌اش بازگشت. از آن روز به بعد مزاحمت‌هاي خواستگار سمج شروع شد و او با تماس تلفني و ارسال پيامك، وي و خانواده‌اش را تهديد مي‌كرد.

زن مستاجر ابتدا تهديدهاي مرد را جدي نگرفت تا اين كه خواستگار سمج، اقدام به تخريب خودروي وي و پسرش كرد و زن ناچار به كلانتري 139 مرزداران مراجعه و از مرد سالخورده به خاطر مزاحمت شكايت كرد.

سوءقصد به جان يك زن

با شكايت اين زن، مرد سالخورده ـ خواستگار سمج ـ به كلانتري احضار شد ولي به مركز پليس مراجعه نكرد و يك روز كه زن شاكي پس از بررسي وضعيت پرونده‌اش در حال خروج از مركز پليس بود، مرد سالخورده با خودروي روشن به سمت وي حركت كرد و قصد جانش را داشت كه با هوشياري يك رهگذر ناكام ماند و زن از حادثه جان سالم به در برد.

پس از فرار مرد مزاحم، او يكباره ناپديد شد تا اين كه هفته گذشته دوباره خواستگار سمج مزاحمت‌هاي تلفني و تهديدهايش را شروع كرد و با ادعاي اين كه بزودي به آنها آسيب خواهد رساند، از زن خواست تا روز بعد به ازدواج با وي پاسخ مثبت بدهد كه زن شاكي به گفته‌هايش توجهي نكرد.

تهديد خواستگار به گروگانگيري

يكشنبه گذشته وقتي دختر 11 ساله شاكي به مدرسه رفت، خواستگار سمج با وي تماس گرفت و تهديد كرد اگر تا يك ساعت ديگر به او پاسخ مثبت ندهد، دخترش را از مدرسه مي‌ربايد و به يكي از شهرستان‌ها انتقال مي‌دهد.

مادر خانواده كه با شنيدن اين حرف‌ها وحشت كرده بود ، سراسيمه به محل تحصيل دخترش مراجعه كرد و مرد مزاحم را ديد كه آن سوي خيابان منتظر ايستاده است.

مرد مزاحم با مشاهده زن جوان گفت: تهديدهايم را باور كن، بزودي آن را عملي مي‌كنم.

اين زن سراسيمه وارد حياط مدرسه شد و از مسوولان ، سراغ فرزندش را گرفت كه متوجه شد، دخترش در كلاس درس نشسته است. به اين ترتيب، موضوع را به مسوولان مدرسه گفت و فرزندش را از آنها تحويل گرفت و به خانه برد. بنابراين گزارش، شاكي براي نجات جان خود و فرزندانش به شعبه نهم بازپرسي دادسراي ناحيه 2 تهران مراجعه و از خواستگار سمج شكايت كرد.

با تشكيل پرونده قضايي، بازپرس رنگ‌آميز دستور ويژه‌اي براي دستگيري خواستگار مزاحم صادر كرده و جستجو براي دستگيري وي آغاز شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
اگه همون بار اول پليس واكنش لازم را نشان مي داد اينطور نمي شد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟