صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

حمله نظامیان اسرائیلی به مسجدالاقصی و سرکوب نمازگزاران

نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز (جمعه) به مسجدالاقصی یورش برده و اقدام به سرکوب نمازگزاران کردند.
کد خبر: ۹۵۷۴۷۵
| |
3598 بازدید

نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز (جمعه) به مسجدالاقصی یورش برده و اقدام به سرکوب نمازگزاران کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، هزاران فلسطینی به رغم تدابیر امنیتی شدید رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی حاضر شده و نماز صبح را در داخل آن اقامه کردند.

پلیس این رژیم صبح امروز به اتوبوس‌های حامل نمازگزاران از شهرها و روستاهای فلسطینی اجازه ندادند وارد مسجدالاقصی شوند.

به گفته شاهدان عینی، پلیس این رژیم اتوبوس‌هایی را که از المثلث و الجلیل به نزدیکی ورودی‌های قدس آمده‌ بودند، متوقف کرده و از آنها خواستند به همان جایی که از آن آمده‌اند، بازگردند.

این برای چندمین هفته متوالی است که نماز صبح مسجدالاقصی با حضور هزاران فلسطینی اقامه می‌شود.

رژیم صهیونیستی به شدت نگران حضور گسترده فلسطینیان در مسجدالاقصی است و طی هفته‌های گذشته نیز اقدام به سرکوب نمازگزاران فلسطینی کرد که طی آن ده‌ها نفر زخمی و شماری هم بازداشت شدند.

نظامیان اسرائیلی امروز هم ضمن ضرب و شتم نمازگزاران فلسطینی، عایده صیداوی، یکی از نگهبانان مسجدالاقصی را بازداشت کردند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار