دژپسند:سرمایه‌گذاری خارجی ۵۰ درصد افزایش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در ۱۰ ماه امسال میزان سرمایه گذاری خارجی ثبت شده در کشور ۵۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
کد خبر: ۹۵۶۷۵۸
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵ 04 February 2020
|
6430 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «فرهاد دژپسند» عصر سه شنبه در نشستی خبری افزود: افزایش ۵۰ درصدی این سرمایه گذاری با وجود تلاش ها برای قطع سرمایه‌گذاری خارجی، تحقق یافته است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به سیر تاریخی تلاش ها برای قطع وابستگی به نفت در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در سال ۷۵ رهبر معظم انقلاب دستور تدوین اقتصاد بدون نفت را صادر کردند.
دژپسند ادامه داد: تلاش زیادی برای قطع درآمدهای نفتی و تعریف راهکارهای جایگزین صورت گرفته است که مهمترین آنها درآمدهای مالیاتی است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در دولت های یازدهم و دوازدهم حتی یک ریال از سیستم بانکی برای تامین بودجه عمومی استقراض نشده است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون درآمدهای مالیاتی بخش قابل توجهی از هزینه‌های دولت را پوشش می‌دهد.
وی با اشاره به انتشار اوراق گفت: تا امروز برای بازپرداخت وجوه اوراق یک ساعت تاخیر نداشته ایم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای قطع صادرات غیر نفتی گفت: در ۱۰ ماهه نخست امسال میزان صادرات غیرنفتی از نظر وزنی ۲۰ درصد افزایش یافته البته از نظر ارزشی ۳ درصد کاهش یافته است.
وی افرود: این کاهش سه درصدی ناشی از اصلاح پایه های صادراتی توسط گمرک بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت