مرگ ۱۴ دانش‌آموز در مدرسه ابتدایی در کنیا

پلیس کنیا اعلام کرد؛ ۱۴ دانش‌آموز مقطع ابتدایی در شلوغی و ازدحام جمعیت جان خود را از دست داده و ده‌ها نفر نیز زخمی شدند.
کد خبر: ۹۵۶۵۹۳
| |
9559 بازدید

مرگ ۱۴ دانش‌آموز در مدرسه ابتدایی در کنیا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، این حادثه در شهر «کاکامگا» در غرب کنیا رخ داد و پلیس در حال بررسی علت آن است.

مادر یکی از کودکانی که در این حادثه کشته شد در مصاحبه با رسانه‌های محلی، معلمان را عامل این حادثه معرفی کرد و گفت: افرادی که جان به در بردند، می‌گویند معلم‌ها در حال کتک زدن آنها بودند که مجبور شدند فرار کنند. آنان حین فرار روی هم افتادند.

وی افزود که بسیاری از بچه‌ها در مقطع پنجم ابتدایی تحصیل می‌کرد و بین ۱۰ تا ۱۲ سال سن داشتند.

پلیس به دنبال این حادثه، شمار کشته‌شدگان را ۱۴ نفر اعلام کرد. همچنین بیش از ۵۰ نفر نیز زخمی شدند که از این تعداد، حدود ۳۷ نفر درمان و از بیمارستان مرخص شدند.

دو روز پیش در کشور تانزانیا در همسایگی کنیا ۲۰ نفر به دلیل ازدحام جمعیت در یک مراسم مذهبی مسیحیان جان خود را از دست دادند.

همچنین در سال ۲۰۱۶، تیراندازی به یک دبیرستان دخترانه در نایروبی، پایتخت کنیا به کشته شدن ۹ دانش‌آموز منجر شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت