میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازی حساس ژاپن - استرالیا در لیگ قهرمانان با قضاوت تیم ایرانی

کد خبر: ۹۵۶۴۸۹
| |
3795 بازدید

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا موعود بنیادی‌فر به عنوان داور دیدار یوکوهاما ژاپن و سیدنی اف‌سی استرالیا را سوت خواهد زد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بازی دو تیم یوکوهاما ژاپن و سیدنی اف‌سی استرالیا از گروه H. رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه در ژاپن برگزار می‌شود و با اعلام‌ای اف سی موعود بنیادی فر به عنوان داور و سعید علی نژادیان به همراه علی میرزابیگی به عنوان کمک‌های وی قضاوت این بازی را برعهده دارند. همچنین بیژن حیدری به عنوان داور چهارم برای این بازی انتخاب شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار