صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاج پیروانی را مربی کرد، شاه غلام قبول کرد

اگر داد و فرياد كردم براي اين بود كه تيم اميد موفق باشد در غير اينصورت مي‌توانستم ساكت باشم و اگر تيم در گوانگجو شكست مي‌خورد اعلام مي‌كردم كه تقصير من نبود، اما من چنين آدمي نيستم. بايد از پيشكسوتان فوتبال تشكر كنم كه در اين مدت تماس گرفتند و خواستند كه من به تيم اميد بازگردم.
کد خبر: ۹۵۵۶۳
| |
2864 بازدید

نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: پس از مذاكره با غلامحسين پيرواني، ايشان پذيرفت كه به تيم اميد بازگردد.

به گزارش فارس، مهدي تاج كه از سوي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال مامور مذاكره با غلامحسين پيرواني براي بازگرداندن او به تيم اميد بود، لحظاتي پيش اعلام كرد: با پيرواني در اين زمينه مذاكره كردم. ايشان پذيرفت كه به تيم اميد بازگردد.

وي ادامه داد: با توجه به اينكه وي يك سال هدايت اين تيم را برعهده داشت، مي‌تواند در اين تيم موفق عمل كند.

پيش از اين گفته مي شد قرار است يك مربي خارجي هدايت تيم اميد را بر عهده بگيرد؛ ‌اما در جلسه ديروز هيئت رئيسه قرار بر بازگشت اين مربي شد.

پس از این، سرمربي تيم اميد كه يك ماه پيش به دليل مشكلات اردويي و نداشتن بازي‌هاي تداركاتي ازسمتش استعفا كرد پس از آنكه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال دوشنبه تصميم گرفت مهدي تاج را مامور بازگشت او به تيم اميد كند در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: ابتدا بايد با هم صحبت كنيم. بايد ببينم كه شرايط مثل پارسال نباشد. سال گذشته هيچ بهره‌اي از اردوها نبرديم. اكثر تيم‌ها به ما بازيكن ندادند و باشگاه‌ها تعامل خوبي با فدراسيون فوتبال نداشتند. بازي‌هاي تداركاتي هم وضعيت خوبي نداشت.

پيرواني افزود: اگر داد و فرياد كردم براي اين بود كه تيم اميد موفق باشد در غير اينصورت مي‌توانستم ساكت باشم و اگر تيم در گوانگجو شكست مي‌خورد اعلام مي‌كردم كه تقصير من نبود، اما من چنين آدمي نيستم. بايد از پيشكسوتان فوتبال تشكر كنم كه در اين مدت تماس گرفتند و خواستند كه من به تيم اميد بازگردم.

وي ادامه داد: دلم مي‌خواهد يك كار مفيدي انجام دهم وگرنه از حب رياست خوشم نمي‌آيد.

پيرواني در پاسخ به اين سوال كه آيا در اين مدت كه از تيم اميد دور بوديد با توجه به اينكه احتمال داده مي‌شد به تيم اميد برگرديد به برنامه‌هاي آتي اين تيم فكر مي‌كرديد گفت: وقتي كفاشيان مصاحبه كرد و اعلام كرد كه بازگشت من به تيم اميد منتفي شد ديگر به تيم اميد فكر نمي‌كردم، اما روز گذشته پس از جلسه هيات رئيسه فدارسيون از طرف تاج، عزيزمحمدي و آيت‌اللهي با من تماس گرفته شد و آنها من را در جريان تصميم هيات رئيسه گذاشتند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با بازگشت شما به تيم اميد كادر فني تغيير خواهد كرد گفت: تركيب كادر فني را كه شامل يك بدنساز جديد است را پيش از استعفايم به كفاشيان دادم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟