صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین نشست کمیته نظامی لیبی به زودی برگزار می‌شود

منابع اعلام کردند که اولین نشست کمیته نظامی لیبی طی روزهای آتی در ژنو برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۹۵۵۱۹۹
| |
3165 بازدید

منابع اعلام کردند که اولین نشست کمیته نظامی لیبی طی روزهای آتی در ژنو برگزار خواهد شد.

 به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کمیته نظامی لیبی که از سوی پنج مسؤول نظامی از سوی دو طرف درگیر تشکیل شده است؛ اولین نشستش را طی روزهای آتی در ژنو برگزار خواهد کرد.

مسؤولان لیبیایی اعلام کردند که خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" سعی دارد جبهه جدیدی با اعزام نیروهایش به سمت شهر مصراته افتتاح کند که تحت کنترل نیروهای دولت وفاق ملی لیبی است.

رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین، روسای جمهوری ترکیه و روسیه در تاریخ ۸ ژانویه طی دیداری در استانبول، خواستار برقراری آتش‌بس در لیبی شده و طرف‌های درگیر در این کشور را به مذاکره برای دستیابی به صلح دعوت کردند اما خلیفه حفتر که سعی در ساقط کردن دولت مشروع لیبی (دولت وفاق ملی) دارد از پذیرش این درخواست سرباز زد.

نشست ۱۳ ژانویه هیئت‌های ترکیه، روسیه و طرف‌های درگیری در لیبی در مسکو نیز بدون نتیجه پایان یافت و خلیفه حفتر بدون امضای توافق‌نامه، این شهر را ترک کرد.

یکشنبه ۱۹ ژانویه نیز کنفرانس برلین برای حمایت از تلاش‌های سازمان ملل به منظور برقراری آتش‌بس و صلح پایدار در لیبی برگزار شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات