میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یک کشته در تیراندازی مراسم عزاداری در خوزستان

فرمانده انتظامی خوزستان گفت: رسم غلط تیراندازی در آیین عزاداری جان یک جوان روستایی را در شهرستان اهواز گرفت و قاتل در کمتر از یک ساعت دستگیر شد.
کد خبر: ۹۵۳۶۰۴
| |
9650 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سردار حیدر عباس زاده با اعلام این خبر بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی غیرمجاز در آیین عزاداری و قتل یکی از جوان روستایی از توابع شهرستان اهواز در ظهر امروز، ماموران پلیس و یگان‌های امدادی در محل حاضر شدند.

وی افزود: ماموران پلیس با کار اطلاعاتی قاتل را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را در عملیاتی در مخفیگاهش دستگیر و یک قبضه سلاح کلاشینکف که در قتل از آن استفاده شده بود را کشف کردند.

سردار عباس زاده با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی راهی مراجع قضایی شده، گفت: پلیس وظیفه ذاتی خود می‌داند ضمن اعمال قانون با مخلان نظم و امنیت با قاطعیت برخورد کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات