صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترامپ مانع ورود اتباع‌کشورهای بیشتری می‌شود

رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گزارش‌های منتشرشده مبنی بر احتمال افزودن شدن نام چند کشور دیگر به فهرست ممنوعیت ورود به آمریکا را تأیید کرد.
کد خبر: ۹۵۳۵۶۸
| |
7058 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه تأیید کرد که قصد دارد اتباع کشور‌های بیشتری را از ورود به آمریکا منع کند.

در روز‌های اخیر رسانه‌ها گزارش داده بودند که ترامپ قصد دارد فهرست موسوم به کشور‌های «ممنوع السفر» به آمریکا را گسترش دهد.

ترامپ در مصاحبه‌ای که امروز در نشریه «وال استریت ژورنال» منتشر شده، این مسئله را تأیید کرده، اما از نام بردن از کشور‌هایی که احتمالا به این فهرست افزوده می‌شوند، خودداری کرده است.

ممنوع کردن ورود مسلمان‌ها به آمریکا یکی از شعار‌های انتخاباتی ترامپ در جریان رقابت‌های سال ۲۰۱۶ بود. او در نخستین روز‌های حضورش در کاخ سفید، با امضای فرمانی که به «فرمان ممنوعیت ورود مسلمان‌ها» معروف شد، اتباع چند کشور از جمله ایران را از ورود به آمریکا منع کرد.

نسخه تعدیل‌شده این فرمان، بعدا به تأیید دیوان عالی آمریکا هم رسید و اکنون اجرایی است. این نسخه اتباع ایران، لیبی، سوریه، سومالی و یمن را به صورت موقت و پناهجویان این کشور‌ها را به صورت دائم از ورود به آمریکا منع کرده است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات