صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

دیدار وزیر خارجه اردن با نخست‌وزیر مستعفی عراق

وزیر خارجه اردن که در حال حاضر به بغداد سفر کرده است با نخست‌وزیر مستعفی عراق دیدار و با وی درباره تحولات منطقه و روابط میان دو کشور گفتگو کرد.
کد خبر: ۹۵۲۷۳۵
| |
7923 بازدید
دیدار وزیر خارجه اردن با نخست‌وزیر مستعفی عراق
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دفتر رسانه‌ای عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر مستعفی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن با عبدالمهدی دیدار و گفتگو کرد.

طبق این بیانیه، عبدالمهدی در این دیدار اظهار کرد که بغداد و امان روابط مستحکم و رو به رشدی دارند و این دو کشور دو پایه اصلی امنیت و ثبات در منطقه به شمار می‌روند و نقش مهمی در مهار بحران‌ها و دورکردن منطقه از خطرات جنگ‌ها و مناقشات ایفا می‌کنند.

وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از سطح روابط میان اردن و عراق، بر همکاری بیشتر میان دو کشور در تمامی زمینه‌ها تأکید کرد.

این مقام عراقی همچنین با اشاره به اهمیت سفر‌های متقابل مسئولان دو کشور در پیشبرد اجرای یادداشت‌های تفاهم و توافق‌نامه‌های مشترک، بر لزوم رایزنی مقامات دو کشور درباره تحولات امنیتی و بحران منطقه‌ای تاکید کرد.

در مقابل الصفدی نیز ضمن ابراز خرسندی نسبت به سفر به عراق، تاکید کرد که موضع کشورش مبتنی بر کاهش تنش، آرام سازی بحران منطقه‌ای و پایان دادن به وضعیت تنش و پیامد‌های منفی و خطرناک آن برای امنیت منطقه و جهان است.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات