میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پروازهای هواپیمایی قطر به ایران ادامه دارد

مدیر ارشد اجرایی هواپیمایی قطر اعلام کرد قطر ایرویز به پروازهای خود به ایران ادامه خواهد داد و هیچ یک از فروش بلیت‌های خود را در جریان تشدید تنش‌ها در غرب آسیا از دست نداده است.
کد خبر: ۹۵۲۰۸۰
| |
6007 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، اکبر الباکر، مدیر ارشد اجرایی هواپیمایی قطر اعلام کرد قطر ایرویز به پروازهای خود به ایران ادامه خواهد داد و هیچ یک از فروش بلیت‌های خود را در جریان تشدید تنش‌ها در غرب آسیا از دست نداده است.

به ادعای رویترز برخی از پروازها به تهران پس از سقوط پرواز اوکراینی در ایران در هفته گذشته، لغو شده است.

به نوشته رویترز، ایرلاین‌های بسیاری نظیر قطر ایرویز از حریم هوایی ایران استفاده می‌کنند.

به گزارش فارس، «ارمنستان ایرویز» شرکت هواپیمایی جمهوری ارمنستان اعلام کرد پروازهای منظم خود خود از ایروان به تهران را از سه‌‌شنبه از سرگرفته است.

آژانس حمل و نقل هوایی فدرال روسیه نیز سه شنبه اعلام کرده بود خطوط هوایی این کشور به پرواز از حریم هوایی ایران ادامه می‌دهند.

بامداد روز چهارشنبه یک فروند هواپیمای بوئینگ اوکراین در خاک ایران سقوط کرد. ایران رسما اعلام کرد که بر اثر خطای سهوی انسانی پدافند هوایی ایران این هواپیما را هدف قرار داده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات