کوسه یک فوتبالیست آلمانی را خورد!

کد خبر: ۹۵۰۸۴۷
| |
5413 بازدید

اریک بیریگیتی در ساحلی در استرالیا دچار حادثه شد و جانش را از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از آس، یک بار دیگر فوتبال به خاطر کشته شدن یک بازیکن در ماتم فرو رفت. اریک بیریگیتی که برای تیم هاستینگ برونکوس نیویورک بازی می‌کرد برای تعطیلات کریسمس به استرالیا رفت که این سفر به یک تراژدی تبدیل شد.

بازیکن ۲۱ ساله آلمانی در نزدیکی ساحل قرار داشت، اما کنترل خود را از دست داد و در منطقه‌ای که صخره‌ها وجود داشتند، سقوط کرد. او اسیر موج‌ها و در نهایت با حمله کوسه‌ها روبرو شد. دوستانش سعی کردند بیریگیتی را نجات دهند، اما تلاششان بی نتیجه ماند. آن‌ها سریع به مسئولان خبر دادند و هشتم ژانویه پیکر بی جان بازیکن آلمانی را که با حمله کوسه‌ها روبرو شده بود پیدا کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت