صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کرمان، رتبه چهارم مطالبه مهريه و رتبه 6 طلاق توافقي

کد خبر: ۹۵۰۳۸
| |
3365 بازدید

کرمان ما: حجت الاسلا توکلی رییس کل دادگستری استان با اشاره به رتبه چهارم مطالبه مهريه و رتبه ششم طلاقهاي توافقي در آمار پرونده های سال 88 دادگستري استان، اين روند را نگران کننده توصيف کرد و يادآور شد: کم رنگ شدن ارزشهاي اخلاقي در خانواده زمينه ساز به وجود آمدن چنين وضعيتي است.

به گزارش روابط عمومی دادگستري استان، توکلی يکي از عوامل افزايش پرونده هاي طلاق توافقي را اجراي تشريفات اداري کميته امداد امام خميني (ره) در تحت پوشش قراردادن افراد برشمرد و گفت: با توجه به سياستهاي کميته امداد امام خميني (ره) زنان مطّلقه و سرپرست خانوار مي توانند از خدمات حمايتي و پوششي اين کميته برخوردار شوند و اين باعث اين امر شده که طلاقهاي توافقي صوری براي بهره مندي از اين خدمات در جامعه ترويج يابد.

وي ضمن درخواست ازمسئولين کميته امداد امام خميني (ره) براي تجديد نظر و اصلاح مقررات اداري خود در اين زمينه تاکيد کرد: مسئولين فرهنگي و اجتماعي بايد به جاي صرف هزينه هاي زياد در جشنواره هاي بي فايده در صدد تقويت نظام اخلاقي خانواده و فراهم سازي بستر معیشتی مناسب براي جامعه برآيند.

وي عملکرد دادگستري شهرستان بم را با توجه به وضعيت خاص اين شهرستان در ابعاد مختلف مناسب توصيف کرد و اين امر را نتيجه همت و تلاش مجموعه قضات و کارمندان اين دادگستري و تعامل دستگاههاي مختلف با دستگاه قضايي دانست.

وی در پاسخ به سؤالي مبني بر آمار جرائم سال گذشته شهرستان بم توضيح داد: در بعضي از جرائم آمار به نسبت سال 87 کاهش خوبي داشته و اين نتيجه تلاش و همکاري حوزه هاي امنيتي ، قضايي و انتظامي است و در پاره اي جرائم نيز افزايش وجود دارد که بايد در سال جاري با برنامه ريزي مناسب زمينه کاهش وقوع اين جرائم نيز تا حد امکان کاهش يابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟