تجمع معترضان ضد ترامپ در سنای آمریکا

معترضان آمریکایی در نزدیکی ساختمان اداری سوم سنای آمریکا در واشنگتن تجمع کرده و خواستار محکومیت دونالد ترامپ به دنبال استیضاح ماه گذشته و تشدید تنش‌ها علیه ایران شدند.
کد خبر: ۹۵۰۲۳۰
| |
12942 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، پلیس کنگره آمریکا از معترضان خواست تا از ورود به ساختمان سنا خودداری کنند و طبق گزارش‌ها تاکنون هیچ معترضی بازداشت نشده است.

پلیس خطاب به معترضان آمریکایی تاکید کرد: چنانچه اقدامات شما متوقف نشود، بازداشت می‌شوید.

این گروه از معترضان که حلقه‌ای در لابی ساختمان سنا تشکیل داده بودند، لباس‌های مشکی به تن داشتند که روی هر کدام از آن‌ها یک حرف از عبارت "برکناری ترامپ" نوشته شده بود. معترضانی هم در پشت آن‌ها راه می‌رفتند.

بسیاری از معترضان عبارت "نه به جنگ" را با جوهر سیاه روی دست‌هایشان نوشته بودند و دست‌هایشان را طوری نگه داشته بودند که گویی می‌گفتند شلیک نکنید!

به گفته یکی از معترضان، آن‌ها متعلق به طبقه‌های مختلف جامعه آمریکا هستند و برخی هم از مناطق حومه آمده‌اند. سخنگوی معترضان هم گفت: برخی از مردم از محل کارشان آمده‌اند... کشورمان در معرض خطر است و شما باید انتخاب کنید تا از خانواده و دوستان و کار‌های خود دور شوید و زندگی خود را فدای منافع بهتر ملت کنید.

این گروه برای تجمع خودش فراخوانی در توییتر داده بود که با واکنش مختلف کاربران همراه شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت