صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ریزش همگانی شاخص ها در بازارهای جهانی

کد خبر: ۹۵۰۱۶۹
| |
4572 بازدید

افزایش تنش ها در خاورمیانه، و انتقام ایران از آمریکا در سحرگاه امروز، موجب تحولی عظیم در بازارهای جهانی شد.

به گزارش بورس تابناک، در بازار طلا ، معاملات این فلز گرانبها با افزایش قیمت همراه شد و هر اونس از این فلز گرانبها با رشد بیش از ۴ درصدی به بیش از هزار و ۶۰۰ دلار رسید .

شاخص دلار که نرخ برابری آن را در برابر سبدی از ارزهای جهان اندازه‌گیری می‌کند، امروز در سطح ۹۶٫۸۸ واحد قرار گرفت.

در بازارهای آسیایی نیز،شاخص نیکی ژاپن نیز افت ۲٫۲ درصدی مواجه شد و شاخص اصلی بورس استرالیا یک درصد کاهش یافت.

شاخص آسیا پاسفیک به‌جز ژاپن نیز امروز افت یک درصدی را تجربه کرد.

در حالی که بازار آمریکا نیز با افت شدید شاخص ها همراه شد و داوجونز افت ۰.۲ درصدی را به ثبت رساند و داوجونز نیز کاهش ۰.۴ درصدی را از آن خود کرد.

در بازار اروپا هم، شاخص فوتسی لندن ۱.۵ درصد منفی شد و داکس آلمان نیز ۰.۲ درصد کاهش داشت.کک فرانسه نیز ۰.۲درصد روند منفی را به ثبت رساند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات