ساماندهي اجراي انتخابات به کميسيون سياسي امنيتي مجمع رفت
ادامه بررسي و تدوين سياستهاي نظام در خصوص انتخابات که از جمله جلسات قبل در دستور کار مجمع تشخيص مصلحت نظام قرار گرفته بود در جلسه امروز شنبه اين مجمع نيز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري مهر، در اين جلسه علاوه بر اکثريت اعضا، روساي سازمان بازرسي کل کشور، شوراي عالي استانها، مرکز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي، فرماندهي نيروي انتظامي، نمايندگان و کارشناساني از وزارتخانه هاي کشور، اطلاعات و نهاد شوراي نگهبان نيز حضور داشتند.
در جلسه امروز مجمع تشخيص مصلحت نظام پيرامون بخش ساماندهي اجراي انتخابات بحث و بررسي هاي مبسوط به عمل آمد که به دليل طولاني شدن مباحث و تنوع ديدگاه هاي حاضرين، مقرر شد اين موضوع به کميسيون سياسي، دفاعي و امنيتي مجمع ارجاع شود تا با در نظر گرفتن جميع نظرات ارائه شده و دعوت از صاحبنظران و کارشناسان مربوطه از دستگاه هاي مختلف، مجددا نظرات و پيشنهادهاي خود را به اعضاي مجمع ارائه کند.


