دخالت علنی وزارت ورزش در امور باشگاه ها

شرط خرید بازیکن‌ومربی‌خارجی دراستقلال و پرسپولیس

کد خبر: ۹۴۸۹۹۷
| |
6282 بازدید

باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به دلیل مشکلات متعدد مالی در عقد قرارداد با مربیان و بازیکنان خارجی، برای جذب خارجی‌ها نیاز به مجوز وزارت ورزش و جوانان دارند.

به گزارش تابناک ورزشی، مشکلات اخیر در زمینه امضای قرارداد با مربیان و بازیکنان خارجی که پرداخت دستمزدشان حواشی زیادی را ایجاد کرد، باعث به وجود آمدن قانون جدیدی برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شده است. قانونی که این دو باشگاه را موظف می‌کند پیش از اقدام برای جذب مربی یا بازیکن خارجی، مجوز این کار را از وزارت ورزش و جوانان دریافت کنند.

مشکلات مالی و همچنین مشکل انتقال ارز به حساب مربیان و بازیکنان، در چند ماه اخیر باشگاه‌ها و حتی فدراسیون فوتبال را دچار مشکلات عدیده‌ای کرده است. از جمله ماجرای فسخ قرارداد مارک ویلموتس با فدراسیون فوتبال و آندره‌آ استرماچونی با باشگاه استقلال که شرایط سختی را به کشور تحمیل کرد. در عین حال هنوز تکلیف گابریل کالدرون با باشگاه پرسپولیس مشخص نیست و این در حالی است که پرسپولیسی‌ها تکلیف بدهی برانکو ایوانکوویچ را هم مشخص نکرده‌اند.

مسائل به وجود آمده، وزارت ورزش و جوانان را بر آن داشته است تا جذب مربی و بازیکن خارجی از سوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را منوط به کسب مجوز از این وزارتخانه کند.

با این تصمیم باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس مجبور خواهند بود برای جذب مربی یا بازیکن خارجی، از وزارت ورزش و جوانان مجوز کسب کنند تا به این صورت از تکرار اتفاقات رخ داده در ماه‌های اخیر جلوگیری به عمل آید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت