صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کنگره آمریکا: از طرح ترور سردار سلیمانی اطلاع نداشتیم!

کنگره آمریکا با صدور بیانیه ای از عدم صدور مجوز برای ترور سردار «قاسم سلیمانی» خبر داد.
کد خبر: ۹۴۸۵۹۸
| |
16183 بازدید
کنگره آمریکا: از طرح ترور سردار سلیمانی اطلاع نداشتیم!

کنگره آمریکا با صدور بیانیه ای از عدم صدور مجوز برای ترور سردار «قاسم سلیمانی» خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، در بیانیه کنگره آمریکا که ساعاتی پس از حمله نیروهای متجاوز این کشور به کاروان حامل نیروهای حشد شعبی در عراق و شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس منتشر شد، آمده است که این نهاد قانونگذاری «مجوز این ترور را صادر نکرده و اینکه مردم آمریکا خواهان جنگ با ایران نیستند».

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «اکنون باید تمام گام‌ها برای حراست از نیروهایمان در برابر هرگونه تشدید اجتناب ناپذیر [درگیری] و خطرات فزاینده برداشته شود».

گفتنی است که نیروهای متجاوز آمریکا بامداد جمعه در حمله‌ای راکتی کاروان نیروهای حشد شعبی در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد را هدف حمله قرار دادند که در این حمله، سردار سرلشگر قاسم سلیمانی و تنی چند از فرماندهان و مقامات بلندپایه حشد شعبی از جمله ابومهدی المهندس، محمدرضا الجباری و محمد الکوثری به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات