اختلاف ۱۰ درصدی بایدن و سندرز در نظرسنجی جدید

بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا ۱۰ درصد از سندرز، نزدیک‌ترین رقیب خود در حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیش است.
کد خبر: ۹۴۸۴۱۲
| |
8393 بازدید
اختلاف ۱۰ درصدی بایدن و سندرز در نظرسنجی جدید

بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا ۱۰ درصد از سندرز، نزدیک‌ترین رقیب خود در حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیش است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی میان نامزد‌های دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، «جو بایدن» معاون رئیس جمهور سابق از «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت ۱۰ درصد جلوتر است.

در نظرسنجی که اکونومیست/YouGov انجام داده از شرکت کنندگان پرسیده شده اگر امروز انتخابات برگزار شود به چه کسی رای می‌دهند که نتایج نشان می‌دهد ۲۹ درصد به بایدن رای داده و ۱۹ درصد نیز از سندرز حمایت خواهند کرد.

«الیزابت وارن» سناتور ایالت ماساچوست نیز با ۱۸ درصد فاصله اندکی با سندرز دارد این در حالی است که «پیت بوتجیج» دیگر نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات حمایت ۸ درصد را فقط دارد.

«میشائیل بلومبرگ» شهردار سابق نیویورک نیز در این نظرسنجی نتوانست بیش از ۳ درصد آرا را بدست بیاورد.

دیگر نامزد‌های دموکرات نیز هر کدام ۳ درصد آرا را به خود اختصاص دادند.

در سه نظرسنجی اخیر آمار نامزد‌های دموکرات تفاوت چندانی نداشته و این بدان معناست که آخرین مناظره نامزد‌های دموکرات در ماه دسامبر تغییری در نظرات مردم بوجود نیاورده است.

این نظرسنجی از ۱۱۲۳ نفر و بین روز‌های ۲۸ تا ۳۱ دسامبر (۷ تا ۱۰ دی ماه) با درصد خطای ۳.۱ درصد انجام شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت