میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پنتاگون: مقام‌های آمریکایی به عراق سفر نکنند

وزارت دفاع آمریکا طی اطلاعیه‌ای از مقام‌ها و اعضای کنگره این کشور درخواست کرده تا به عراق و سوریه سفر نکنند.
کد خبر: ۹۴۸۳۸۳
| |
5138 بازدید
پنتاگون: مقام‌های آمریکایی به عراق سفر نکنند
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، در این یادداشت که به امضای «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا رسیده، از مقام‌های آمریکایی به خاطر شرایط نامناسب در عراق و سوریه خواسته شده تا ۱۵ ژانویه (۲۵ دی ماه) به عراق و سوریه سفر نکنند.

بر اساس این گزارش، پنتاگون، رییس جمهوری و معاونش، همچنین وزیر دفاع و برخی از وزرا و رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا را از این اطلاعیه مستثناء کرده است.

در همین رابطه «مایک پمپئو» وزیر دفاع آمریکا سفر خود به اوکراین را به زمان دیگری موکول کرد. پمپئو قرار بود ۳ ژانویه (۱۳ دی) به اوکراین سفر کند.

پیش از این نیز سفارت آمریکا در بغداد اعلام کرده بود که کلیه فعالیت‌های این سفارتخانه تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق در آمده است.

سفارت آمریکا همچنین از شهروندان خود در عراق خواسته در صورت نیاز به کنسولگری این کشور در شهر اربیل واقع در اقلیم کردستان مراجعه کنند.

سفارت آمریکا در بغداد علت این اقدام را حمله به مقر سفارتخانه خود عنوان کرده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت
آخرین اخبار