صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدي‌نژاد: پيروزي از آن ما است

کد خبر: ۹۴۷۷۷
| |
5563 بازدید

رئيس‌جمهوري ايران در سفر خود به زيمبابوه، "فشار شيطاني " وارده بر ايران و زيمبابوه را محكوم و تأكيد كرد: پيروزي از آن ما و شكست از آن دشمنان ما خواهند بود.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، "محمود احمدي‌نژاد " در ضيافت شام شب گذشته با "رابرت موگابه " رئيس‌جمهوري زيمبابوه، اعلام كرد: ايران و زيمبابوه، دو كشوري هستند كه به تلاش خود براي حفظ حاكميت و آزادي خود ادامه مي‌دهند. البته، قدرت ما خصومت كشورهاي زياده‌خواه را تحريك‌ كرده است. در اينجا، من تمامي فشارها، تمامي فشارهاي شيطاني، فشارها بر دولت و مردم زيمبابوه را محكوم مي‌كنم.
رئيس‌جمهوري ايران ادامه داد: ما بر اين باوريم كه پيروزي از آن ماست و حقارت و شكست از آن دشمنان ماست. بدون شك، آنها به اهداف و نتايج خود دسترسي پيدا نخواهند كرد.آنها فكر مي‌كنند كه مي‌توانند مسيرهاي كشورهاي ما را تغيير دهند. كشورهاي ما محكم و ثابت قدم ايستاده‌اند.
احمدي‌نژاد همچنين شوراي امنيت سازمان ملل متحد را متهم به تسليم شدن در مقابل فشارهاي كشورهاي غربي كرد و گفت: متأسفانه، شوراي امنيت سازمان ملل متحد در خدمت منافع كشورهاي قدرتمند است. آنها از شوراي امنيت سازمان ملل متحد استفاده مي‌كنند تا فشارها بر كشورهاي ديگر را افزايش دهند.
بنا بر اين گزارش، احمدي‌نژاد روز گذشته وارد زيمبابوه شد و قرار است به اوگاندا كه يكي از اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل است نيز سفر كند و در ارتباط با برنامه هسته‌اي ايران نيز بحث‌ها و گفت‌وگوهايي را انجام دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۳
خواهیم دید...؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
زیمباوه را باید از رژیم آقای موگابه جدا دانست . واقعیت این است که آقای موگابه در داخل و خارج تحت فشار شدید است. و ای کاش در سفر آقای احمدی نژاد ایشان می توانست با رهبران احزاب مخالف نیز دیدار داشته باشد. دیدار با موگابه و حمایت از ایشان در جائی که حزب مخالف در شرائط کنونی با این سفر مخالف است برای منافع ملی ایران می تواند همراه با ریسک باشد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
خدایا کسانی که دین تو را یاری میکنند کمک کن .به حق محمد وال محمد مکر و حیله انها را به خودشان باز گردان.
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۴:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
ببخشید تورم در زیمبابوه 11 میلیون درصد است
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
زيمبابوه؟؟!! چه قدر خوش به حالمون شد!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟