صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛

روبن فرشته نجات بایرن در روز اخراج ستاره

در حالی که دو تیم با 10 بازیکن به رقابت حساس خود ادامه می دادند آرین روبن در دقیقه 69 باز هم با یک شوت دروازه لیون را گشود تا بایرن مونیخ با حفظ این نتیجه امیدوار به دیدار برگشت برود.
کد خبر: ۹۴۶۵۸
| |
2293 بازدید

تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان چهارشنبه شب در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه "آلیانز آرنا" میزبان المپیک لیون فرانسه بود که این دیدار در پایان با یک گل به سود بایرن مونیخ به پایان رسید.

به گزارش مهر، تیم فوتبال بایرن مونیخ که در مرحله یک چهارم نهایی این رقابت‌ها موفق به حذف تیم قدرتمند منچستریونایتد شده بود و در رقابت‌های بوندس لیگا هم با هفت گل تیم هانوفر را درهم کوبیده بود در بهترین شرایط به مصاف لیون فرانسه رفت.

تیم فوتبال بایرن مونیخ در حالی که به شدت بر روی دروازه لیون حمله می کرد با اخراج فرانک ریبری در دقیقه 37 ، شرایط دشواری را مقابل تیم سخت کوش لیون تجربه کرد.
 
تیم فوتبال بایرن مونیخ که در نیمه اول با تساوی بدون گل زمین مقابل لیون متوقف شده بود و مجبور بود با یک بازیکن کمتر نیمه دوم مسابقه را آغاز کند با یک تغییر پا به نیمه دوم این رقابت گذاشت.
 
10 دقیقه از نیمه دوم نگذشته بود که جرمی تولالان بازیکن ملی پوش لیون نیز با دومین خطای پیاپی از سوی داور با کارت زرد دوم و قرمز جریمه شد (دقیقه 54) تا همه چیز برای دو تیم برابر باشد.
 
در حالی که دو تیم با 10 بازیکن به رقابت حساس خود ادامه می دادند آرین روبن در دقیقه 69 باز هم با یک شوت دروازه لیون را گشود تا بایرن مونیخ با حفظ این نتیجه امیدوار به دیدار برگشت برود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟