بازدید 8752
۶

اهواز در معرض شیوع بیماری‌هایی همچون وبا و سالک

دبیر شورای سلامت شهرستان اهواز خواستار تسریع در آهک پاشی خیابان‌ها و معابر این شهر شد و گفت: اهواز در معرض شیوع انواع بیماری‌ها همچون وبا و سالک پس از آبگرفتگی وسیع است.
کد خبر: ۹۴۵۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۹ 23 December 2019
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا؛ مهرداد شریفی روز یکشنبه در نشست شورای سلامت شهرداری اهواز در سرسرای اجتماعات فرمانداری، بیان کرد:شهر اهواز پس از سرریز فاضلاب در مناطق، با یک بحران زیست محیطی روبه روست و شهروندان در معرض اپیدمی انواع بیماری‌ها همچون وبا و سالک هستند.

وی با اظهار نگرانی شدید نسبت به وضعیت بهداشت و سلامت اهواز، گفت: اگر چه آب تاحدودی در مناطق اهواز فروکش کرده، اما آبگرفتگی فعلی مشابه آب زلال سیل نیست و آنچه وارد خانه‌های مردم، مدارس، مساجد و سازمان‌ها شده سرشار از فاضلاب شهری، بیمارستانی و صنعتی است که به دلیل آلودگی شدید مشکلاتی را به وجود می‌آورد.

شریفی خواستار تشکیل ستاد بحران برای آهک پاشی خیابان‌های اهواز شد و ادامه داد: باید هر چه سریع‌تر آهک پاشی خیابان‌های این شهر آغاز شود و اگر این مداخله به موقع صورت نگیرد با مشکلات و خطرات جانی برای شهروندان روبه رو خواهیم شد.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، با بیان اینکه در غرب اهواز (از کیانشهر تا کوی علوی) ۲۰۰ هزار نفر درگیر فاجعه آبگرفتگی شده‌اند و افزود: از امروز باید شهرداری و آبفا آهک پاشی خیابان‌ها و معابر را برای از بین بردن عوامل بیماری‌زا آغاز کنند، اگر چه تاکنون اقدامی در این راستا ندیدیم.

به گفته وی تنها در منطقه کیانشهر اهواز هفت میلیون مترمکعب آب جمع شده که اگر به موقع خشکانده نشود، فضا برای بیماری مالاریا و سالک مهیا شده و زندگی مردم را مختل می‌کند.

وی افزود: در روز‌های گذشته کارگران شهرداری اهواز نیز بدون چکمه، لباس کار و ماسک، با «تی» هزاران مترمکعب آب و فاضلاب را جمع آوری می‌کردند که آن‌ها را در معرض انواع بیماری‌ها قرار می‌دهد.

شریفی با بیان اینکه برای دفاع از سلامت نباید از کسی بترسیم و نگران صندلی مدیریتی خود باشیم، ادامه داد:از قوه قضاییه هم گلایه داریم، زیرا به استناد ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی می‌تواند با تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی محیط زیست برخورد کند.

وی افزود: بحران آبگرفتگی پس از باران در کلانشهر اهواز به دلیل سوءمدیریت بوده، این در حالیست که افرادی که مسئولیت می‌پذیرند باید پاسخگو باشند.

شریفی اظهار امیدواری کرد: مسئولان سیاسی در اهواز و خوزستان، برای انتصاب و خدمت مدیران، شاخص تعیین کنند، تا هر کسی از هر جایی، بدون اندیشه و تدبیر، نیاید پشت میز ریاست بنشیند.

وی با انتقاد از حضور نداشتن شهردار اهواز و مدیرعامل آبفای اهواز و معاونانشان در این نشست، گفت: چرا مدیران ارزشی برای مردم و جایگاه خود قایل نیستند؟ وقتی اعضای شورای سلامت شهرستان و متولیان امور در جلسه حضور ندارند، گزارش شورای سلامت باید برای چه کسانی ارایه شود؟

شریفی با بیان اینکه با این کار‌ها داریم خودمان را مسخره می‌کنیم، اضافه کرد: در این روز‌ها برخی شهرداران را مشاهده کردیم که راحت در دفتر کار خود نشسته‌اند، گویی هیچ اتفاقی در شهر نیفتاده است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
تو را به خدا يك نفر ما را از دست اين مسولين شهري و استاني نجات دهد
كسي نيست به داد ما برسد؟
هر روز فاجعه بدتر از ديروز
سالک به آب ارتباطی ندارد. فصل انتقال آن هم در اردیبهشت به بعد است. مالاریا هم فعلا منتقل نمی شود تا اسفند
خداوند به داد هموطنان اهوازیمان برسد بخدا ندارم ، نمیتونم برم کمکشون کنم . کاش میتونستم کمکشون کنم
نالایقترین شهرداری در کشور در اهواز مستقر است.
یعنی یک موتور مکنده نداشتند؟ متاسفم برای کارشناسانی که کارگر با تی را برای جمع اوری فاضلاب فرستاده اند
واویلا
اینم از خوزستان
بارون نیاد خاک میشه
بارون بیاد این میشه که داریم میبینیم و میشنویم
اینا بجز سوئ مدیریت چی میتونه باشه؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل