صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

فرصت یک‌ماهه برای فعال سازی رمز دوم پویا

کد خبر: ۹۴۵۹۳۹
| |
3640 بازدید

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: تا زمان تکمیل سامانه ارسال پیامکی رمز پویا که حدود یک ماه زمان می‌برد، رمزهای دوم ثابت قبلی فعال خواهد بود.

به گزارش مهر به نقل از صدا و سیما، مهران محرمیان گفت: برای بالا بردن ضریب نفوذ طرح رمز دوم پویا، خدمات ارسال رمز از طریق پیامک از هفته دوم دی آغاز و به تدریج با اتصال بانک‌های مختلف تا انتهای دی‌ماه برای همه بانک‌ها اجرایی می‌شود که این کار به همکاری بانک‌ها نیاز دارد.

وی افزود: برخی بانک‌ها در این زمینه اطلاع رسانی کرده‌اند و برای استفاده از خدمات پیامکی مشتریان نیاز نیست کار خاصی انجام دهند، اما در برخی بانک‌ها اطلاعات مربوط به شماره همراه مشتریان کامل نیست و افراد باید برای ثبت شماره همراه خود در بانک با مراجعه حضوری یا از طریق سایت اقدام کنند.

وی افزود: خرید و پرداخت‌های اینترنتی در حال حاضر با رمز دوم پویا با استفاده از نرم افزارهای تولید رمز پویا در تلفن‌های همراه هوشمند قابل انجام است.

محرمیان گفت: به تدریج در صفحات پرداخت‌های اینترنتی دکمه دریافت رمز دوم یکبار مصرف از طریق پیامک ایجاد خواهد شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات