پیشنهاد دولت هند به پرویز مشرف برای نجات از اعدام

کد خبر: ۹۴۵۵۵۱
| |
15313 بازدید

عضو ارشد حزب حاکم هند ضمن توئیتی از پرویز مشرف دعوت کرد تا با قبول تابعیت هندی از اعدام رها شود.

به گزارش تابناک به نقل از دیلی پاکستان؛ «سبرامنیم سوامی» عضو ارشد حزب بی جی پی و نماینده این حزب در پارلمان ضمن توئیتی از «پرویز مشرف» دعوت کرد تا تابعیت هندی را قبول کند.

وی تصریح کرد: پدر مشرف در زمان استقلال پاکستان (سال ۱۹۴۷) از هند به پاکستان مهاجرت کرده است و در اصل نژاد وی هندی است.

سوامی گفت: طبق قانون اساسی هند مشرف می‌تواند تبعه هند شود و این روشی مطمئن برای رها شدن از حکم اعدام است.

این سیاستمدار حزب حاکم هند اظهار داشت: در پاکستان با مشرف به عدالت رفتار نمی‌شود و او لایق اعدام نیست.

وی افزود: پرویز مشرف یک سیاستمدار برجسته است و ما می‌توانیم برای حل مشکلاتش او را تبعه هند کنیم و دیگر ملزم به رعایت قوانین پاکستان نباشد.

این درحالی است که مشرف در دوران فرماندهی ستاد ارتش پاکستان یک جنگ تمام عیار با هند را تجربه کرده و هند او را در کشته شدن ده‌ها نظامی خود سهیم می‌داند.

مشرف اخیرا از سوی دادگاه پاکستان به دلیل قانون شکنی‌های سنگین به اعدام محکوم شد، ولی ارتش و دولت به شدت مخالف اعدام او هستند.

منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت