ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هک شدن سایت نخست وزیری عراق

کد خبر: ۹۴۴۹۴۳
| |
6297 بازدید

سایت رسمی نخست وزیری عراق هک شد.

به گزارش تابناک به نقل از صداوسیما از بغداد؛ از بامداد امروز چهارشنبه هکر‌ها جنگ تمام عیاری را علیه دولت عراق اغاز کردند و سایت رسمی نخست وزیری عراق و شش وزارتخانه مهم از جمله نفت، کشور و دفاع عراق را هک کردند.

در این اقدام غافلگیرانه سایت M. ۴ PRO توانست سایت رسمی نخست وزیری عراق و سایت وزارتخانه‌های کشور، دفاع، نفت، بهداشت، اموزش و پرورش، و بازرگانی را هک کند و بر صفحه برخی از این سایت‌ها شعار تظاهرکنندگان یا تصویر برخی کشته شدگان فعال اجتماعی در تظاهرات‌های اخیر بغداد را درج کردند.
به نظر میرسد هدف از اینکار تلاش برای بین المللی کردن تحولات داخلی عراق و متهم کردن دولتمردان این کشور به قتل و ترور و بازداشت فعالان اجتماعی است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟