هک شدن سایت نخست وزیری عراق

کد خبر: ۹۴۴۹۴۳
|
۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵ 18 December 2019
|
6153 بازدید

سایت رسمی نخست وزیری عراق هک شد.

به گزارش تابناک به نقل از صداوسیما از بغداد؛ از بامداد امروز چهارشنبه هکر‌ها جنگ تمام عیاری را علیه دولت عراق اغاز کردند و سایت رسمی نخست وزیری عراق و شش وزارتخانه مهم از جمله نفت، کشور و دفاع عراق را هک کردند.

در این اقدام غافلگیرانه سایت M. ۴ PRO توانست سایت رسمی نخست وزیری عراق و سایت وزارتخانه‌های کشور، دفاع، نفت، بهداشت، اموزش و پرورش، و بازرگانی را هک کند و بر صفحه برخی از این سایت‌ها شعار تظاهرکنندگان یا تصویر برخی کشته شدگان فعال اجتماعی در تظاهرات‌های اخیر بغداد را درج کردند.
به نظر میرسد هدف از اینکار تلاش برای بین المللی کردن تحولات داخلی عراق و متهم کردن دولتمردان این کشور به قتل و ترور و بازداشت فعالان اجتماعی است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت