پارلمان مصر خواهان شليك به تظاهركنندگان است!
کد خبر: ۹۴۴۲۹
| | 5156 بازدید
سرویس بین الملل ـ سه تن از نمايندگان پارلمان مصر خواهان تصويب طرحي در مجلس هستند كه براساس آن پليس مجاز خواهد بود كه به تظاهركنندگان شليك كند!
به گزارش "تابناک"، سايت خبري "اسلام آنلاين" با انتشار خبری با مضمون بالا نوشت :اين نمايندگان با شعار " تظاهرات مخرب است " اين طرح را ارائه داده و تاكيدكرده اند تظاهرات كنندگان در قاهره خارجي بوده و مخل امنيت ملي هستند!
" احمد ابوعقرب " كه يكي از نمايندگان پيشنهاددهنده اين طرح است گفت : وزارت كشور و پليس بايد نرمش با مخالفان را فراموش كنند و با دستي از آهن به جنگ اين افراد برود.
يكي ديگر از اين گروه نمایندگان گفت : شك ندارم تظاهركنندگان با دريافت مال و وعده هاي رياستي به خيابان ها مي آيند و اگر غير اين بود چه دليلي دارد كه يك فرد زندگي و زن و فرزند خود را رها كند و عليه رئيس جمهور در خيابان شعار بدهد.
روزنامه "الدستور" مصر نيز در شماره امروز خود گفت : كساني كه در تظاهرات شركت مي كنند وعليه رئيس جمهور شعار مي دهند كساني هستند كه دست هاي آنان در سجده ، خاكي نشده است! ( اهل نماز نيستند )
و افزوده است : "دست هاي" ناپاك را از سر كشور و "پاهاي" ناپاك را در خيابان ها قطع خواهيم كرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


