صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اتحادیه اروپا تحریم اقتصادی روسیه را 6 ماه دیگر تمدید کرد

اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی روسیه را که به علت مناقشه بر سر اوکراین، اعمال کرده بود، برای 6 ماه دیگر تمدید کرد.
کد خبر: ۹۴۳۷۶۴
| |
4670 بازدید

به گزارش فارس به نقل از فرانس پرس، یک مقام ارشد اتحادیه اروپا گفت: این اتحادیه تحریم‌های اقتصادی روسیه را که به علت مناقشه بر سر اوکراین، اعمال کرده بود، برای 6 ماه دیگر تمدید کرد.

این اقدام 4 روز پس از نشست پاریس میان اوکراین، روسیه، فرانسه و آلمان که نتوانست درگیری 5 ساله بر سر این مسئله را حل کند، صورت گرفت.

این تحریم‌ها که تمامی بخش‌های اقتصاد روسیه از جمله تجارت نفت را در بر می‌گیرد، تا نیمه سال 2020 تمدید شد.

شارل میشل، رئیش شورای اروپا توئیست کرد: «تمدید تحریم‌های روسیه تصویب شد.»

این قوانین برای نخستین بار به علت نقش مسکو در درگیری مربوط به هدف قرار دادن هواپیمای مالیزیایی در شرق اوکراین در سال 2014 علیه روسیه اعمال شد و از آن زمان هر 6 ماه یکبار تمدید می‌شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات