صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

درخواست روسیه برای پایان یافتن تحریم‌های سوریه

نماینده ویژه نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور سوریه خواستار پایان یافتن همه تحریم‌ها علیه سوریه شد.
کد خبر: ۹۴۳۴۵۰
| |
5880 بازدید
|
۱
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم به نقل از روسیاالیوم، «الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور سوریه امروز چهارشنبه خواستار لغو همه تحریم‌های تحمیلی علیه سوریه شد.

وی در نشستی خبری بعد از پایان چهاردهیمن دور مذاکرات آستانه درباره سوریه گفت: ما از کشور‌های اروپایی و آمریکا می‌خواهیم که همه تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کنند، زیرا اولا این تحریم‌ها غیرقانونی هستند و ثانیا به از سرگیری روابط دیپلماتیک و اقتصادی بین سوریه، اروپا و آمریکا و شکوفایی سوریه و فراهم کردن رفاه برای مردم این کشور کمک می‌کند.

لاورنتیف بر ضرورت فراهم کردن شرایط لازم برای بازگشت آوارگان سوری تاکید کرد.

چهاردهیمن دور مذاکرات آستانه برای حل بحران سوریه که روز گذشته در نور سلطان پایتخت قزاقستان آغاز شده بود امروز با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۱
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی. «الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور سوریه اول درخواست کن ترحیم ها علیه کشور خودت کاهش یابد بعد به فکر بقیه باش.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات