میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترسیم چالش های کنونی اقتصاد کشور

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعضای این کمیسیون به دنبال آن هستند که در نشست های آتی به صورت تخصصی به موضوع ترسیم چالش های اقتصادی و راه های برون رفت از چالش های اقتصادی موجود بپردازند، البته در جلسه امروز نیز این موضوع با حضور مسئولان و مدیران رسیدگی شد.
کد خبر: ۹۴۲۸۷۹
| |
5242 بازدید

الیاس حضرتی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح نشست امروز کمیسیون متبوع خود، گفت: در جلسه امروز، لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری- صنعتی، اصلاح و محدوده سه منطقه آزاد تجاری – صنعتی و ایجاد مناطق ویژه اقتصادی اعاده شده از سوی شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، در لایحه مذکور مناطق ویژه اقتصادی از 12 منطقه به 93 منطقه افزایش پیدا کرده بود که شورای نگهبان اعلام کرد که  مجلس لایحه مذکور را تغییرات بسیاری داده و به همین دلیل لایحه رد شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از آن نمایندگان لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری- صنعتی، اصلاح محدوده سه منطقه آزاد تجاری – صنعتی و ایجاد مناطق ویژه اقتصادی را به دو بخش تقسیم کرده و طرح ایجاد مناطق ویژه اقتصادی را تدوین کردند، اما شورای نگهبان اعلام کرد که طرح مذکور برای اجرا، بار مالی دارد که پس از آن با هماهنگی های صورت گرفته، دولت در نامه ای اعلام کرد که بار مالی آن را بر عهده می گیرد.

وی تصریح کرد: در نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس، همچنین طرح استفساریه بند (2) ماده (2) قانون مالیات های مستقیم اعاده شده از سوی شورای نگهبان بررسی شد، در این طرح استفساریه این سوال مطرح شده بود که آیا کل درآمدهای سازمان هلال احمر باید از مالیات معاف شود، در نهایت شورای نگهبان در این رابطه اعلام کرد که در طرح مذکور به جای رفع ابهام، قانون گذاری جدید صورت گرفته و به همین دلیل طرح را رد کرد.

حضرتی ادامه داد: در رابطه با طرح مذکور قرار شد که نشستی با حضور کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس و مرکز پژوهش های شورای نگهبان برگزار شود و این طرح مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعضای این کمیسیون به دنبال آن هستند که در نشست های آتی به صورت ویژه و تخصصی به موضوع ترسیم چالش های اقتصادی و راه های برون رفت از چالش های اقتصادی موجود بپردازند، البته در جلسه امروز نیز این موضوع با حضور مسئولان و مدیران رسیدگی شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات