میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ورود ۳ هواپیمای مشکوک امارات به اقلیم کردستان

این منابع آگاه گفتند تسلیحات از طریق هواپیما‌هایی وارد اقلیم کردستان عراق شده در حالی که بدون اطلاع بغداد صورت گرفته است.
کد خبر: ۹۴۱۷۰۵
| |
18874 بازدید
منابع خبری از ورود سه هواپیمای حامل تسلیحات از امارات به اقلیم کردستان عراق خبر دادند.

به گزارش تسنیم، شبکه المیادین به نقل از منابع عراقی اعلام کرد که در پی سفر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق به امارات، سه فروند هواپیمای حامل سلاح وارد اقلیم شد.

این منابع آگاه گفتند تسلیحات از طریق هواپیما‌هایی وارد اقلیم کردستان عراق شده در حالی که بدون اطلاع بغداد صورت گرفته است.

این منابع افزودند هنوز مشخص نیست که طرف استفاده کننده از این تسلیحات کیست، اینکه آیا اقلیم کردستان عراق است یا قسد (گروه‌های مسلح کُردی مورد حمایت آمریکا در سوریه)

به گفته این منابع، ورود این سلاح‌ها ممکن است به معنای ورود امارات به پرونده کرد‌های عراق باشد، اگر این سلاح‌ها متعلق به اقلیم است، چرا بدون اطلاع بغداد وارد شده و چه نیازی به این حجم از سلاح وجود دارد؟

این منابع گفتند آیا برای مرحله‌ای از برخورد و درگیری زمینه‌سازی می‌شود؟
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات