میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پوتین و شی خط لوله انتقال گاز روسیه به چین را افتتاح کردند

کد خبر: ۹۴۱۳۸۱
| |
3502 بازدید

رییس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین به همراه همتای چینی خود شی جین‌پینگ، انتقال گاز روسیه به چین از طریق خط لوله قدرت سیبری را افتتاح کردند. 

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، رییس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین به همراه همتای چینی خود شی جین‌پینگ، انتقال گاز روسیه به چین از طریق خط لوله قدرت سیبری را افتتاح کردند. 

پوتین در این جشن افتتاحیه گفت: من اجازه بازگشایی این خط گاز را صادر کردم. شی هم در پاسخ این مجوز را تایید کرد. 

این خط لوله گاز را از منطقه ایرکوتسک و جمهوری ساخا برای ساکنان منطقه شرق دور روسیه و چین منتقل می‌کند. 

در سال ۲۰۱۴ مسکو و پکن یک قرارداد ۳۰ ساله خرید و فروش گاز از طریق این خط لوله را امضا کردند که ارزش آن ۴۰۰ میلیارد دلار است. اما قبل از این که افتتاح این پروژه ممکن شود، هر دو کشور باید مطمئن می‌شدند که اجرای آن در آب و هوای سیبری ممکن است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات