تعداد بازدید : 64947
کد خبر:۹۴۱۲۱۰
کد خبر:۹۴۱۲۱۰
63216 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
03 December 2019
ته چین؛

طرز تهیه آش رشته

آش رشته یکی از مشهورترین آش‌های ایرانی و در عین حال پرطرفدارترین و رایج‌ترین آش در کشورمان است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده می‌شود. همچنین گاهی در مهمانی‌ها در فصل زمستان یا در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده می‌شود. اکنون طرز تهیه آش رشته و نعنا داغ که بر روی آش برای طعم دادن ریخته می‌شود را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۷
سلام خسته نباشیدشماخیلی پرحرفیدبجایی که اشپزی رااموزش بدیدفقط یه ریز حرف میزنیداگه میشه کمترحرف بزن وبیشتروقت مردمونگیرباتشکر
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
خیلی رشته ریخته
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟