کد خبر: ۹۴۱۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 03 December 2019
آش رشته یکی از مشهورترین آش‌های ایرانی و در عین حال پرطرفدارترین و رایج‌ترین آش در کشورمان است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده می‌شود. همچنین گاهی در مهمانی‌ها در فصل زمستان یا در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده می‌شود. اکنون طرز تهیه آش رشته و نعنا داغ که بر روی آش برای طعم دادن ریخته می‌شود را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: