صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سن سکته در ایران كاهش يافت

مسلمی فرد گفت: استرس، اضطراب، آلاینده ها و تغییر عادات غذایی در شهرهای بزرگ باعث افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش سن سکته شده است به طوری که سن سکته قلبی به حدود 35 تا 32 سالگی رسیده است.
کد خبر: ۹۴۰۹۸
| |
7898 بازدید

نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی کشور با اشاره به تغییر شیوه زندگی و افزایش بیماریهای قلبی و عروقی در شهرهای بزرگ، گفت: سن سکته قلبی در ایران به مرز 32 سال رسیده است.

دکتر مسعود مسلمی فرد با اشاره به زندگی ماشینی در شهرها و تغییر شیوه غذایی شهرنشینان به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه وضعیت زندگی در شهرهای بزرگ کشور به گونه ای است که شهروندان برای انجام کارهای خود با کمبود وقت مواجه می شوند و ناگزیر هستند که برخی از فعالیتهای خود را محدود کنند.

بررسیهای پزشکی نیز نشان می دهد تا سال 2020 میلادی 70 درصد از موارد مرگ و میر نوجوانان کشورهای در حال توسعه از جمله ایران ناشی از مصرف تنباکو، چاقی و فشارهای عصبی است.

مسلمی فرد از پرخوری و بدخوری به عنوان یکی از گرفتاریهای زندگی شهری نام برد و افزود: مصرف فست فودها و غذاهای آماده که کالری کمتری دارند، باعث شده که میزان پرخوری در شهرهای بزرگ از جمله تهران افزایش یابد که این موضوع سلامت شهروندان را تهدید می کند.

بیماریهای قلبی و عروقی همچنان به عنوان اولین علت مرگ و میر در ایران محسوب می شود به طوری که روزانه حدود 300 نفر در اثر ابتلا به این بیماریها در کشور فوت می کنند.

به گفته نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی کشور، آلاینده ها، ترافیک و دغدغه تامین هزینه های زندگی از دیگر علل افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش سن سکته است.

بررسیهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد بیش از 50 درصد مرگ و میرها در منطقه خاورمیانه ناشی از بیماریهای عروق کرونر است و حدود 70 درصد هزینه های بهداشتی و درمان کشورهای این منطقه که ایران نیز جزو آن است صرف بیماریهای قلبی و عروقی می شود.

مسلمی فرد گفت: استرس، اضطراب، آلاینده ها و تغییر عادات غذایی در شهرهای بزرگ باعث افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش سن سکته شده است به طوری که سن سکته قلبی به حدود 35 تا 32 سالگی رسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
اين استرس هاي معيشتي و اجتماعي كه براي مردم ايران وجود دارد فيل را از پا مياندازد چه برسد به انسان ؟؟!!!!
عباسی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
با این استرسهای دائمی روزانه مسلم است که سکته زیاد می شود . مدام دغدغه تامین معاش داریم . انسان تفریح و آرامش و آسایش می خواهد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
الاخره یک چیزی کاهش یافت
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
دستتون درد نکنه!!
ناشناس
|
-
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
با این همه مشکلات اقتصادی واجتماعی که در کشور داریم به زیر 20 سال هم می رسه
عباس اقایی
|
-
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
احسنت
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
خوش به حالتون!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
فشارهای عصبی و استرس کاملا وابسته به شرایط اقتصادی است... ای کاش دولتمردان متوجه بودند که معلول برخی اقداماتشان در دراز مدت به قیمت جان مردم تمام میشود.
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
الهی شکر.
اشرف
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
خدا را شکر بالاخره یک چیزی توی مملکت ما کاهش داشت.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟