دستور معاون اول رئیس‌جمهور به وزرا و استانداران

اسحاق جهانگیری با ارسال بخشنامه‌ای به اعضای هیئت دولت و استانداران سراسر کشور به آن‌ها دستور داد حداقل یک روز در ماه را برای ملاقات مردمی تعیین کنند.
کد خبر: ۹۳۸۲۷۴
| |
6659 بازدید
دستور معاون اول رئیس‌جمهور به وزرا و استانداران

اسحاق جهانگیری با ارسال بخشنامه‌ای به اعضای هیئت دولت و استانداران سراسر کشور به آن‌ها دستور داد حداقل یک روز در ماه را برای ملاقات مردمی تعیین کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری به اعضای دولت مبنی بر ارتباط نزدیک با مردم برای آگاهی از مشکلات آنها و اهتمام در رفع مشکلات مذکور و در اجرای تکالیف دستگاه ­های دولتی بر اساس نظامنامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد)، معاون اول دستور داد اعضای هیئت دولت و استانداران حداقل یک روز در ماه را برای ملاقات مردمی تعیین و از طریق رسانه­ های گروهی اعلام نموده و گزارش اقدامات انجام ­شده برای حل و فصل مشکلات مردم را هر سه ماه یک بار به دفتر وی و مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری ارائه نمایند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت