صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عقب نشینی سعودی‌ها از ارزش گذاری 2 هزار میلیاردی آرامکو

شرکت آرامکوی عربستان در آخرین گزارش خود ارزش این شرکت را بین 1.6 تا 1.7 تریلیون دلار اعلام کرده است که بسیار پایین‌تر از 2 هزار میلیارد مورد انتظار ولیعهد این کشور است.
کد خبر: ۹۳۷۸۶۷
| |
5451 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، در آخرین ارزیابی اعلام شده توسط خود شرکت‌ آرامکو، خبری از ارزش‌گذاری 2 هزار میلیارد دلاری محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، روی آرامکو نیست.

شرکت ارامکو در آخرین گزارش خود ارزش این شرکت را بین 1.6 تا 1.7 هزار میلیارد دلار برآورد کرده که فاصله زیادی با آنچه سعودی ها انتظار داشتند دارد.

این شرکت امروز اعلام کرد که قصد دارد 1.5 درصد از سهام خود معادل 3 میلیارد سهم را در عرضه اولیه به فروش برساند.

قیمت هر سهم 30 ریال سعودی معادل 8 دلار اعلام شده که با احتساب هر سهم 8 دلار اعلام شده مجموع ارزش این عرضه اولیه 25.6 میلیارد دلار خواهد بود.

در صورت تحقق رقم 25.6 میلیارد دلاری در عرضه اولیه سهام آرامکو، عرضه این شرکت رکورد عرضه اولیه سهام شرکت فروش اینترنتی علی بابای چین در بورس نیوروک که در سال 2014 انجام شد را خواهد شکست.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات