آناهیتا زاهدی‌فر قهرمان شطرنج زنان ایران شد

آناهیتا زاهدی‌فر از تهران در دور پایانی این مسابقات با غلبه بر مطهره اسدی از مازندران عنوان قهرمانی را به دست آورد. در جدول رده‌بندی پس از زاهدی‌فر، آنوشا مهدیان و مطهره اسدی در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.
کد خبر: ۹۳۷۷۲۱
| |
6186 بازدید

رقابت‌های شطرنج بانوان کشور با قهرمانی آناهیتا زاهدی‌فر خاتمه یافت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روابط عمومى فدراسیون شطرنج، دور یازدهم از مرحله نهایی مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان کشور امروز با انجام ۶ بازی پیگیری شد و نفرات اول تا سوم این دوره از رقابت‌ها معرفی شدند.

آناهیتا زاهدی‌فر از تهران در دور پایانی این مسابقات با غلبه بر مطهره اسدی از مازندران عنوان قهرمانی را به دست آورد. در جدول رده‌بندی پس از زاهدی‌فر، آنوشا مهدیان و مطهره اسدی در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند. بدین ترتیب سه نفر اول این مسابقات به همراه سه نفری که کمیته فنی انتخاب می‌کند، به عضویت تیم ملی شطرنج بانوان درمی‌آیند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت