صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بانک مرکزی چین ۲۰۰ میلیارد یوآن نقدینگی به بازار تزریق کرد

کد خبر: ۹۳۷۶۵۶
| |
4733 بازدید

بانک مرکزی چین در روز جمعه از طریق وام‌های میان‌مدت خود به بانک‌های تجاری، ۲۰۰ میلیارد یوآن (معادل ۲۸.۶۰ میلیارد دلار) پول به بازار تزریق کرد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، بانک مرکزی چین در روز جمعه از طریق وام‌های میان‌مدت خود به بانک‌های تجاری، ۲۰۰ میلیارد یوآن (معادل ۲۸.۶۰ میلیارد دلار) پول به بازار تزریق کرد. این دومین بار در ماه جاری است که بانک مرکزی چین دست به چنین اقدامی می‌زند.

اقدام بانک مرکزی برای اضافه کردن وام‌های میان مدت، بازارهای مالی چین را غافلگیر کرد چرا که این بانک در هفته گذشته هم از طریق همین ابزار، به بازار نقدینگی تزریق کرده بود.

چند تاجر گفتند که این تزریق پول شاید پاسخی به محدود شدن نقدینگی در بازار میان بانکی از اواخر روز پنج‌شنبه بوده است که باعث بالا رفتن موقت نرخ بهره شده بود.

نیهون، اقتصاددانی در صندوق قرض‌الحسنه وابااو در شانگهای، گفت: تزریق پول از طریق وام‌های میان مدت بانکی برای جبران کمبود نقدینگی در بازار بوده است تا پس از داده‌های ناامیدکننده‌ وام‌دهی در ماه اکتبر، از رشد اقتصادی پشتیبانی شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات